KAJAANIN PALLOILIJAT
Verkkosivusto

Kajaanin Palloilijat on Pohjois-Suomen vanhin jalkapalloseura. Ensi vuonna 100 vuotta täyttävällä KaPalla on takanaan huikean hieno historia kainuulaisessa jalkapallossa. Ansiokasta juniorityötä tekevä seura on perustanut miesten edustusjoukkueen, joka nousee kausi kaudelta kohti ylempiä sarjoja. Kajaanin Palloilijat on nousemassa maakuntamme ykkösjoukkueeksi ja olemme iloisia voidessamme olla osaltamme mukana tukemassa seuran kehitystä.

Kajaanin Palloilijoiden verkkopalvelu

Uudistimme seuran verkkopalvelun uusimpaan WordPress-teknologiaan ja kehitämme sivustoa sekä seuran verkkokauppaa aktiivisesti eteenpäin.

Tavoitteet korkealla. Myös digitaalisella kentällä.

Visionamme on näyttää esimerkkiä ja tehdä asioita muita paremmin – omalla tyylillämme. KaPan digitaalisen näkyvyyden ja verkkopalvelun osalta tavoitteenamme on olla Veikkausliigan joukkueiden tasolla. Tiivis ja välitön yhteistyö seurajohdon sekä Perhe Sirviön kanssa synnyttää jatkuvasti uusia ajatuksia ja ideoita. Me. Teemme. Yhdessä. KaPa.

KAJAANIN PALLOILIJAT & KROW

Konseptisuunnittelu

Käyttöliittymäsuunnittelu

Visuaalinen suunnittelu

Tekninen toteutus (WordPress)

Sisältötyöt

Hakukoneoptimointi

Analytiikka ja kehitys

KROW WORK

Voimmeko olla avuksi?

Mika Puurula, henkilökuva

Mika Puurula

CEO, Suunnittelija


Lasse Haukka, henkilökuva

Lasse Haukka

Kehittäjä


Hannu Heikkinen

Suunnittelija

Krow Digital, Ketunpolku 1B (Tieto 2), 87100 Kajaani    Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.