Creative design
Visuaalinen
suunnittelu

Olemme luova digitoimisto, joka suunnittelee brändiin, mainontaan ja verkkosivustoon liittyvät kokonaisuudet.

graafinen suunnittelu visuaalinen suunnittelu yritysilmeet verkkosivut

Kotimaassa & kansainvälisesti
arvostettua visuaalista suunnittelua.

Laaja kokemuksemme kansainvälisten brändien sekä kotimaisten pk-sektorin yritysten kanssa toimimisesta tuo meille laaja-alaista näkökulmaa suunnitteluun.

Koli & Lieksa: Ympärivuotinen matkailukohde

Brändisuunnittelu

Tuomme tarinasi esiin tavalla, joka koskettaa asiakasta.

Laaja kokemuksemme eri toimialoista tuo meille näkemyksen, jolla pystymme löytämään ja kiteyttämään brändin ytimen – persoonallisella ja selkeällä tavalla. Brändin ydinviestin määrittäminen luo vakaan pohjan, jolta lähdemme suunnittelemaan brändin visuaalista sekä viestinnällistä sisältöä. Luomme brändejä, joiden sydän on toimintasi ytimessä.

Yritysilmeet

Ainutlaatuisia ilmeitä, ainutlaatuisille yrityksille.

Me katsomme liiketoimintaasi avoimesti ja peilaamme sitä yli toimialarajojen. Laajempi perspektiivi antaa meille lähtökohdat suunnitella uniikkeja sekä edukseen erottuvia yritysidentiteettejä. Haluatko näyttää suuremmalta, vakuuttavammalta tai kansainvälisemmältä toimijalta? Onnistuu.

Paltamon Metalli, mainos pesäpallostadionille

Verkkosivustot

Tyyliä ja toimivuutta, kaupallisuus huomioiden.

Suunnittelemme verkkopalvelut sekä asiakastasi että liiketoimintaasi palvelevana kokonaisuutena. Huolella suunniteltu visuaalisuus sekä käyttöliittymä ohjaavat asiakastasi haluttuun lopputulokseen.Toteutamme verkkopalveluita, jotka tuovat liiketoimintaasi aitoa lisäarvoa.

Digitaalinen markkinointi

Luovat ratkaisut digitaalisiin kanaviin.

Suunnittelemme erottuvaa ja toimivaa markkinointia digitaalisessa mediassa. Tavoitteena uuden tuotteen / palvelun lanseeraus, tunnettuuden lisääminen tai kaupankäynnin tehostaminen? Ole yhteydessä, suunnitellaan tilanteeseen ja budjettiraamiin toimivin ratkaisu.

Arctic Lakeland Kainuu, Sydäntalvi-digikampanja

Voimmeko olla avuksi?

Mika Puurula, henkilökuva

Mika Puurula

CEO, Suunnittelija


Lasse Haukka, henkilökuva

Lasse Haukka

Kehittäjä


Hannu Heikkinen

Suunnittelija

Krow Digital, Ketunpolku 1B (Tieto 2), 87100 Kajaani    Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.