WordPress
Verkkosivustot

Haluatko uudistaa verkkosivustosi tai kehittää nykyistä? Suunnittelemme yksilölliset WordPress-verkkosivustot, jotka tuovat sinulle aitoa hyötyä sekä lisäarvoa.

wordpress verkkosivustot kotisivut websivut sivustot

Toimintaasi varten kehitetyt, visuaalisesti näyttävät ja modernit verkkosivustot.

Tuomme käyttöösi laaja-alaisen liiketoiminnan tuntemuksemme yhdistettynä korkeatasoiseen visuaaliseen suunnitteluun sekä WordPress-teknologian vahvaan osaamiseen. Suunnittelemme yrityksesi tarpeisiin kehitetyn verkkosivuston, joka on visuaalisesti näyttävä, nopea ja varmatoiminen, teknisesti pitkäikäinen ja ennenkaikkea, miellyttävä käyttää sinun asiakkaillesi.

Suunnittelu

Arvostettua suunnitteluosaamista verkkopalveluiden konsepteista
sekä visuaalisuudesta. Suurille sekä pienemmille yrityksille.

Määrittely

Suunnitellaan ennenkuin tehdään. Projektin alkaessa käymme yhdessä läpi asiakaskohderyhmät, tavoitteet uudistukselle, kilpailijat sekä markkinatilannetta toimiallalasi. Tästä saamme tärkeät taustatiedot, joiden pohjalta on hyvä siirtyä suunnitteluvaiheeseen.

Sivuston konsepti

Sivuston konseptisuunnittelussa määritellään rakennesuunnitelman lisäksi, miten ja millaisilla painoarvoilla sisällöt esitetään asiakkaillesi. Konsepti määrittää myös ratkaisut, joilla asiakkaitasi ohjataan kohti haluttualopputulosta.

Käyttöliittymä

Sivuston käyttöliittymäsuunnittelussa luomme monialaiset ratkaisut siihen, milla tavoin asiakkaasi navigoi sivustolla eri päätelaitteilla (mobiili, tabletit ja tietokoneet).

Visuaalinen suunnittelu

Verkkosivuston konseptin ja käyttöliittymän pohjalta siirrytään visuaaliseen suunnitteluun. Ulkoasu toteutetaan ammattitaidolla, halutun tavoitemielikuvan mukaiseksi ja tyylikkääksi lopputulokseksi.

Kehitys

Vahvan teknologisen osaamisemme kautta tuomme käyttöösi koko WordPress-julkaisuympäristön potentiaalin sekä lähes rajattomat kehitysmahdollisuudet. Jos jotain ei ole olemassa, me kehitämme myös uutta.

WordPress

Olemme ammattilaisia maailman suosituimman julkaisuympäristön, WordPressin kehittämisessä. Toteutamme täysin asiakkaillemme räätälöidyt, korkealaatuiset verkkosivustot. Monipuolinen ja helppo hallintaliittymä antaa sinulle mahdollisuudet muokata kaikkea sivustosi sisältöä.

Integraatiot

Automatisoimalla datan liikkumista pystymme vähentämään merkittävästi manuaalista työtä arjessa. Olemme rakentaneet lukuisia rajapintoja WordPressin ja muiden palveluiden välille.

Optimointi

Suorituskyvyn sekä hakukonenäkyvyyden optimointi ovat mukana sivuston uudistuksen jokaisessa vaiheessa. Vuosien kokemus ja tutkimus Googlen toiminnasta tuo meille tietotaitoa, jolla pystymme rakentamaan verkkosivustoille erinomaisen löydettävyyden.

Saavutettavuus

Haluamme että kaikki asiakkaasi pystyvät käyttämään verkkosivustoasi. Huolehdimme saavutettavuuden sekä teknologisista että visuaalisista seikoista läpi koko projektin, haluamallasi saavutettavuuden tasolla toimien.

Verkkokaupat

Suunnittelemme yksilölliset WooCommerce -verkkokaupparatkaisut, joissa keskitymme vahvasti käyttöliittymään, kassakonversioon ja näkyvyyteen. Viimeistelemme kokonaisuuden laadukkaalla visuaalisella ilmeellä ja tehostamme tarvittaessa kaupankäyntiä digimarkkinoinnilla.

Varausjärjestelmät

Olemme toimineet useiden varausjärjestelmien parissa, yksittäisen yrityksen järjestelmistä alueellisiin varaamoihin. Tunnemme online-kaupankäyntiin liittyvän teknologian, rajapinnat sekä eri järjestelmien potentiaalit.

Tuki ja ylläpito

Kokonaisvaltaiseen palveluumme kuuluu myös nopea, vakaa ja tietoturvallinen ylläpitopalvelu. Me huolehdimme, että sivustosi on toiminnassa 24/7, vuoden jokaisena päivänä.

Kotimaiset palvelimet

Käytämme WordPress-teknologiaan optimoitua, nopeaa ja varmatoimista palvelinympäristöä. Palvelinten teknologiasta vastaa kumppanimme Louhi Networks.

Tukea ja huolenpitoa

Me olemme apunasi kaikissa sivuston sisältöihin ja päivityksiin liittyvissä seikoissa. Et jää koskaan yksin kysymysten kanssa. Huolehdimme myös kaikki teknologiaan ja palvelimiin liittyvät asiat, jotta sinä voit keskittyä rauhassa omaan liiketoimintaasi.

Tietoturva ajantasalla

Huolehdimme WordPress-järjestelmän sekä sen lisäosien automaattiset päivitykset aina uusimpiin ja tietoturvallisimpiin versioihin.

Skaalautuvat ympäristöt

Kun liiketoimintasi lähtee kasvamaan ja asiakasmääräsi lisääntyvät, voit olla huoletta palveluiden kuormituksesta. Palvelinympäristömme skaalautuvat eivätkä kyykkää isommankaan kävijämäärän alla.

Voimmeko olla avuksi?

Mika Puurula, henkilökuva

Mika Puurula

CEO, Suunnittelija


Lasse Haukka, henkilökuva

Lasse Haukka

Kehittäjä


Hannu Heikkinen

Suunnittelija

Krow Digital, Ketunpolku 1B (Tieto 2), 87100 Kajaani  Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.

  ” Yhteistyö Krow Digitalin kanssa on sujunut hienosti. Selkeät suunnitelmat, tavoiteaikataulujen noudattaminen ja säännöllinen yhteydenpito on helpottanut kummankin työtä sivuston rakentamisessa. Palvelu on ollut asiakaslähtöistä kaikin puolin. Yhteistyön tuloksena olemme saaneet raikkaat ja toimivat matkailun verkkosivut, joista olemme saaneet jatkuvasti hyvää palautetta asiakkailtamme. ”

  MARI MUSTONEN

  Projektipäällikkö, Lieksan Kehitys Oy LieKe

  ” Erityisesti ilahdutti asiakkaan toiveiden ja ajatusten kuuntelu, reagointinopeus ja ketteryys. Krow:n herroilla on kyky jalostaa ajatuksia eteenpäin ja saada ne yhdistettyä toimivaksi verkkosivukokonaisuudeksi. Ihan 6/5! ”

  Tuire Holopainen

  Toimitusjohtaja, Kolmen Koukun

  ” Krow Digitalin tarjoama ja toteuttama ratkaisu integraatioiden, automaatioiden sekä teknisten ratkaisuiden osalta vastasi täysin asettamiamme vaatimuksia. Sivuston visuaalinen suunnittelu ja viimeistely toteutettiin erittäin ammattitaitoisesti yhteistyössä asiakasta kuunnellen.

  Projektin läpivienti kokonaisuudessaan oli sujuvaa ja julkaisu toteutui asetetussa aikataulussa. Mikä tärkeintä, asiakaskentästä saamamme palaute julkaisun jälkeen on ollut pelkästään positiivista. ”

  TUOMAS TÖRNQVIST

  Toimitusjohtaja, AV-Komponentti

  KROW WORK