WordPress
Verkkosivustot

Haluatko uudistaa verkkosivustosi tai kehittää nykyistä? Suunnittelemme yksilölliset WordPress-verkkosivustot, jotka tuovat sinulle aitoa hyötyä sekä lisäarvoa.

wordpress verkkosivustot kotisivut websivut sivustot

Toimintaasi varten kehitetyt, visuaalisesti näyttävät ja modernit verkkosivustot.

Tuomme käyttöösi laaja-alaisen liiketoiminnan tuntemuksemme yhdistettynä kehuttuun visuaaliseen suunnitteluun sekä WordPress-teknologian vahvaan osaamiseen. Suunnittelemme verkkosivustot, jotka ovat näyttäviä, teknisesti pitkäikäisiä ja tuovat kaupallista lisäarvoa liiketoimintaasi.

Suunnittelu

Kotimaassa ja kansainvälisesti kehuttua suunnitteluosaamista verkkopalveluiden konsepteista sekä visuaalisuudesta. Suurille sekä pienemmille brändeille.

Workshop

Suunnitellaan ennenkuin tehdään. Workshopissa käymme yhdessä läpi asiakaskohderyhmäsi, tavoitteesi uudistukselle, kilpailijat sekä markkinatilanteen toimiallalasi. Workshop koostaa tärkeät taustatiedot, joiden pohjalta on hyvä siirtyä suunnitteluvaiheeseen.

Konseptisuunnittelu

Sivuston konseptisuunnittelussa määritellään, miten verkkosivustosi sisällöt esitetään asiakkaillesi ja minkälaisilla painoarvoilla. Konsepti määrittää myösratkaisut, joilla asiakastasi ohjataan kohti haluttualopputulosta.

Käyttöliittymä

Verkkosivuston käyttöliittymäsuunnittelussa luomme monikerroksiset ratkaisut siihen, miten asiakkaasi pääsee liikkumaan sivustolla eri päätelaitteilla (mobiili, tabletit & tietokoneet).

Visuaalinen suunnittelu

Verkkosivuston konsepti ja käyttöliittymä kruunataan laadukkaalla visuaalisella ilmeellä. Lopputuloksena tyylikäs ja vakuuttava kokonaisuus.

Kehitys

Vahvan teknologisen osaamisemme kautta valjastamme käyttöösi koko WordPress-julkaisuympäristön potentiaalin sekä lähes rajattomat mahdollisuudet. Ja jos jotain ei ole olemassa, me kehitämme myös uutta.

WordPress

Olemme ammattilaisia maailman suosituimman julkaisuympäristön, WordPressin kehittämisessä. Suunnittelemme täysin liiketoimintaasi varten kehitetyn verkkosivuston, jossa huomioimme markkinat, asiakkaat, tuotteet ja palvelut. WordPressin monipuolinen hallintaliittymä antaa sinulle mahdollisuudet muokata kaikkia sivustosi sisältöjä.

Löydettävyys

Meillä löydettävyys ja hakukoneoptimointi ovat vahvasti mukana sivuston uudistuksen jokaisessa vaiheessa. Vuosien kokemus ja tutkimus ennenkaikkea Googlen hakukoneiden toiminnasta tuo meille tietotaidon, jolla pystymme rakentamaan verkkosivustoille erinomaisen löydettävyyden. Ja mikä parasta, tämä ei vaadi sinulta mediakuluja. Hyvä näkyvyys Googlessa tuo sivustollesi ilmaista asiakasliikennettä.

Saavutettavuus

Haluamme että kaikki asiakkaasi pystyvät käyttämään verkkosivustoasi. Huolehdimme saavutettavuuden sekä teknologisista että visuaalisista seikoista läpi koko projektin.

Integraatiot

Automatisoimalla datan liikkumista pystymme vähentämään merkittävästi manuaalista työtä arjessa. Olemme rakentaneet lukuisia rajapintoja WordPressin ja muiden palveluiden välille.

Varausjärjestelmät

Olemme kehittämässä matkailualalle uusia Moder-varausjärjestelmiä. Paljon kehuja saanut ja voimakkaassa kasvussa oleva Moder tuo helppokäyttöiset ratkaisut majoitusyritysten, hotellien ja aktiviteettien varaamiseen.

Verkkokaupat

Suunnittelemme tuotteillesi yksilölliset WooCommerce-verkkokaupparatkaisut, joissa keskitymme näkyvyyteen, käyttöliittymään ja kassakonversioon. Viimeistelemme tämän kolminaisuuden laadukkaalla visuaalisella ilmeellä ja tehostamme kaupankäyntiäsi digimarkkinoinnilla.

Kehitämme myös olemassaolevia WooCommerce-verkkokauppoja toimivammaksi hakukoneoptimoinnin, kassakonversion tai käyttöliittymän osalta.

Ylläpito

Laadukkaaseen kokonaisuuteen kuuluu nopea, vakaa ja tietoturvallinen ylläpitopalvelu. Me huolehdimme että sivustosi on kaikilta osin toiminnassa 24/7.

Kotimaiset palvelimet

Tuomme käyttöösi WordPress-teknologiaan optimoidut, nopeat, varmatoimiset ja turvalliset palvelinratkaisut. Palvelinten teknologiasta vastaa kumppanimme Louhi Networks.

Asiakastuki

Me olemme apunasi kaikissa sivuston sisältöihin ja päivityksiin liittyvissä seikoissa. Et jää koskaan yksin kysymysten kanssa. Huolehdimme myös kaikki teknologiaan ja palvelimiin liittyvät asiat, jotta sinä voit keskittyä rauhassa omaan liiketoimintaasi.

Tietoturva ajantasalla

Huolehdimme WordPress-järjestelmän sekä sen lisäosien automaattiset päivitykset aina uusimpiin ja tietoturvallisimpiin versioihin.

Skaalautuvat ympäristöt

Kun liiketoimintasi lähtee kasvamaan ja asiakasmääräsi lisääntyvät, voit olla huoletta palveluiden kuormituksesta. Palvelinympäristömme skaalautuvat eivätkä kyykkää isommankaan kävijämäärän alla.

” Erityisesti ilahdutti asiakkaan toiveiden ja ajatusten kuuntelu, reagointinopeus ja ketteryys. Krow:n herroilla on kyky jalostaa ajatuksia eteenpäin ja saada ne yhdistettyä toimivaksi verkkosivukokonaisuudeksi. Ihan 6/5! ”

Tuire Holopainen

Toimitusjohtaja, Kolmen Koukun Oy

MENESTYVÄÄ DIGILIIKETOIMINTAA
Verkkosivuston uudistamisen vaiheet

Hyvä ennakkosuunnittelu ja tietoon pohjautuva toiminta takaavat laadukkaan verkkosivuston, joka toimii tavoitteiden mukaisesti.

  1. Nykytilanne
  2. Tavoitteet
  3. Suunnitelma
  4. Toteutus
  5. Seuranta
  6. Kampanja: Ilmainen analyysi
verkkosivut sivustot nykytilan analyysi kotisivut

1. Analysoidaan nykytilanne

Ennenkuin kehitetään uutta, on tärkeää tiedostaa mikä on lähtötilanne. Analysoimme verkkosivustosi toiminnan ja tuomme esiin tärkeimmät kehityskohteet.

uudet verkkosivut tavoitteet kotisivut

2. Asetetaan tavoitteet

Määritellään mitkä ovat sivuston uudistuksen tavoitteet. Haluatko enemmän asiakkaita, lisää yhteydenottoja, enemmän suoraa kauppaa tai kasvattaa tunnettuuttasi.

verkkosivustot toteutus suunnitelma kotisivut

3. Laaditaan suunnitelma

Kun nykytilanne ja tavoitteet ovat selvillä, teemme budjetin puitteissa parhaimman ratkaisun sekä suunnitelman sivuston toteuttamiseksi.

verkkosivut kotisivut toteutus wordpress

4. Toteutetaan sivusto

Suunnitelmasta tekoihin. Toteutamme uuden verkkosivuston suunnitelman ja asetettujen tavoitteiden mukaisesti.

wordpress verkkosivut seuranta kotisivut

5. Seurataan toimintaa

Seuraamme uuden sivuston toimintaa sekä näkyvyyden kehittymistä. Tarkka ja reaaliaikainen data antaa tiedot, jolla voimme viedä yhdessä kehitystä edelleen eteenpäin.

Krow logo

Teemme nykytilanteen analyysin sivustollesi veloituksetta

Laita meidät testiin. Analysoimme verkkosivustosi toiminnan sekä näkyvyyden ja teemme tästä sinulle raportin. Se ei maksa sinulle mitään etkä sitoudu mihinkään. Näet raportista mikä toimii ja missä kohdissa olisi kehitettävää. Jätä sivustosi tiedot allaolevalla lomakkeella tai soittamalla meille. Yhteystietomme löydät heti tämän kohdan alta.

Ratkaisut digitaaliseen
liiketoimintaan

Ota yhteys ja heitä meille haaste. Otamme kopin ja selvitämme, miten voimme tuoda parhaiten lisäarvoa toimintaasi.

Hannu Heikkinen

Krow Digital, Kasarminkatu 39, 87500 Kajaani

Jätä meille viestiä. Vastaamme pikimmiten.