Uusinta wordpress-teknologiaa
Ohjelmointi ja kehitys

Wordpress ohjelmointi

Modernia ja aikaa kestävää teknologiaa

Me kehitämme WordPress-julkaisuympäristöön pohjautuvia, asiakkaallemme räätälöityjä verkkosivustoja sekä verkkokauppoja. Vahvan teknologisen osaamisemme kautta valjastamme käyttöösi koko WordPressin potentiaalin sekä lähes rajattomat mahdollisuudet. Ja jos jotain ei ole olemassa, me kehitämme myös uutta.

WordPress-verkkosivustot

Nykyaikaiset, tyylikkäät ja aikaa kestävät sivustot

Suunnittelemme täysin liiketoimintaasi varten kehitetyt verkkosivustot, jossa huomioimme markkinat, asiakkaat, tuotteet ja palvelut. Katsomme myös tulevaa ja toteutamme ratkaisut siten, että sivusto toimii käytössäsi pitkän aikaa, mukautuen liiketoimintasi kasvamiseen. WordPressin monipuolinen hallintaliittymä antaa sinulle mahdollisuudet muokata kaikkia sivustosi sisältöjä.


WooCommerce-verkkokaupat

Ratkaisut kaupankäyntiin verkossa

Suunnittelemme tuotteillesi yksilölliset verkkokaupparatkaisut, joissa keskitymme näkyvyyteen, käyttöliittymään ja kassakonversioon. Viimeistelemme tämän kolminaisuuden laadukkaalla visuaalisella ilmeellä ja tehostamme kaupankäyntiäsi digimarkkinoinnilla.

Kehitämme myös olemassaolevia WooCommerce-verkkokauppoja toimivammaksi hakukoneoptimoinnin, kassakonversion tai käyttöliittymän osalta.


Löydettävyys

Hakukoneoptimoinnin ammattilainen

Mielestämme liiketoimintaa kasvattavan verkkosivuston avaintekijä on löydettävyys: Miten yritys / tuotteet / palvelut löytyvät kun asiakkaat niitä hakevat. Hieno ja kalliskin sivusto on huono investointi, jos asiakkaat eivät löydä palvelua verkosta.

Meillä löydettävyys on vahvasti mukana sivuston uudistuksen jokaisessa vaiheessa, konspetisuunnittelusta sisältöihin. Vuosien kokemus ja tutkimus ennenkaikkea Googlen hakukoneiden toiminnasta tuo meille tietotaidon, jolla pystymme rakentamaan sinulle erinomaisen löydettävyyden. Ja mikä parasta, tämä ei vaadi sinulta mediakuluja. Hyvä näkyvyys Googlessa tuo sivustollesi ilmaista asiakasliikennettä.


Saavutettavuus

Kaikkien asiakkaiden käytettävissä

Haluamme että kaikki asiakkaasi pystyvät käyttämään verkkopalveluasi. Huolehdimme saavutettavuuden sekä teknologisista että visuaalisista seikoista läpi koko projektin. Toimimme haluamallasi saavutettavuusdirektiivin tasolla. Toteutamme myös saavutettavuuden kehitysprojekteja olemassaoleviin verkkosivustoihin.


Integraatiot

Yhdistämme teknologiat toisiinsa.

Olemme toteuttaneet lukuisia integraatioita WordPress -järjestelmän ja eri palveluiden välille. Otamme haltuun rajapintakuvaukset ja toteutamme halutunlaisen integraation, joka automatisoi datan kulun palveluiden välillä.

Voimmeko olla avuksi?

Mika Puurula, henkilökuva

Mika Puurula

CEO, Suunnittelija


Lasse Haukka, henkilökuva

Lasse Haukka

Kehittäjä


Hannu Heikkinen

Suunnittelija

Krow Digital, Ketunpolku 1B (Tieto 2), 87100 Kajaani    Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.