VUOKATIN AATELI
Verkkosivusto

Laaja palveluiden kokonaisuus selkeässä käyttöliittymässä.

Vuokatin Aateli on laajalti tunnettu sekä arvostettu matkailuyritys. Yli 20 toimintavuodensa aikana yritys on mennyt määrätietoisesti eteenpäin, omaan visioonsa luottaen. Tänä päivänä Vuokatin Aateli on alueensa johtava yksityinen matkailuyritys, johon kuuluu mm. 27 majoituskohdetta, hotelli, ravintola sekä Zen Spa -kylpylä.

Lähtökohdat

Vuokatin Aatelin palvelutarjooman laajentuessa tarvitsi myös yrityksen verkkopalvelu toiminnallista sekä sisällöllistä päivittämistä. Haluttiin pitkän elinkaaren sivustoratkaisu, joka skaalautuisi tulevaisuuden tarpeisiin ja tilanteisiin. Myös asiakaspolkuja, ostoprosessia ja hakukonelöydettävyyttä haluttiin viedä korkeammalle tasolle.

Sivuston konsepti ja käyttöliittymä

Johtoajatuksena suunnittelutyössä oli konsepti, jossa sopivimman majoituskohteen löytäminen on tehty helpoksi ja joka yhdistää verkkosivuston varausjärjestelmään mahdollisimman saumattomasti.

Suunniteltu mobiilikäyttöön

Kävijädatan perusteella havaittiin yli 80% asiakkaista käyttävän sivustoa mobiililaitteilla. Uuden sivuston suunnittelussa keskityttiin palvelemaan ensisijaisesti mobiilikäyttäjiä.

Laaja medianäkyvyys hallintaan

Vuokatin Aateli on ollut vahvasti esillä monissa elokuva- ja tv-tuotannoissa. Verkkopalveluun toteutettiin erillinen Broadcast-osio, joka kerää elokuvien ja tv-tuotantojen materiaalit yhteen. Extranet-pohjainen kuvapankki palvelee yhteistyötahojen tarpeita.

WordPress-kehitys ja optimointi

Verkkopalvelun teknologisena alustana toimii WordPress, johon kehitimme asiakkaalle täysin räätälöidyn toteutuksen. Teknologian suunnittelussa kiinnitettiin erityistä huomioita hakukonelöydettävyyteen, latausnopeuteen sekä palvelun skaalautuvuuteen tulevaisuuden tarpeisiin.

SUORITUSKYKY
98 / 100

OPTIMOINTI
92 / 100

Data: Google PageSpeed Insights. Device: Desktop. Time: 02/2023.

VUOKATIN AATELI & KROW

Konseptisuunnittelu

Käyttöliittymäsuunnittelu

Visuaalinen suunnittelu

Tekninen toteutus (WordPress)

Sisältötyöt

Hakukoneoptimointi

Analytiikka ja kehitys

KROW WORK

Voimmeko olla avuksi?

Mika Puurula, henkilökuva

Mika Puurula

CEO, Suunnittelija


Lasse Haukka, henkilökuva

Lasse Haukka

Kehittäjä


Hannu Heikkinen

Suunnittelija

Krow Digital, Ketunpolku 1B (Tieto 2), 87100 Kajaani    Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.