CROSSLAM
Verkkosivusto
ja markkinointi

Suomen johtava CLT-valmistaja valitsi brändi- ja digitoimistokseen Krow Digitalin.

Crosslam on toimialansa edelläkävijä Suomessa. Vuonna 2014 he perustivat Suomen ensimmäisen CLT-levyjä valmistavan tehtaan Kuhmoon. Crosslam on toiminut merkittävänä tienraivaajana puurakentamisessa ja vahvistanut puunkäytön yleistymistä kerrostaloissa, julkisiskohteissa sekä talojen ja huviloiden materiaalina. Tänä päivänä Crosslam on toimialallaan Suomen markkinajohtaja.

Lähtökohdat ja tavoitteet

Crosslamin verkkopalvelu tarvitsi teknologista, visuaalista sekä sisällöllistä päivittämistä. Tavoitteena oli toteuttaa moderni ja tulevaisuuden tarpeisiin skaalautuva verkkopalvelu. Aiemmin keskiössä olleen ammattiasiakkaiden rinnalle haluttiin toteutaa yksityisasiakkaita palveleva kokonaisuus. Samalla Crosslamin brändiä ja viestintää haluttiin selkeyttää ja tuoda esille enemmän aitoutta: ihmisiä, unelmia ja tunnelmia.

Oppia, vuorovaikutusta ja ideoita

CLT-materiaalin sekä sen tuotantoprosessin sisäistäminen laaja-alaisesti vaati oppia ja perehtymistä. Oivallisena apuna tässä olivat asiakkaan kanssa viettämämme tapaamiset, joissa opimme paljon toimialasta ja prosesseista. Näissä syntyi myös monta hienoa ideaa tulevaisuutta varten.

Brändiviestinnän selkeytys

Kiteytimme Crosslamin ydinarvot ja näiden pohjalta toteutettiin videomateriaalit verkkopalveluun sekä muuhun digitaaliseen käyttöön.

Verkkopalvelun suunnittelu

Crosslamilla oli käytössään tuore tutkimus asiakaspoluista ja palvelumuotoilusta, josta saatiin erinomaista dataa sivuston konseptin suunnitteluun. Visuaalinen suunnittelu tehtiin Crosslamin olemassaolevaa ilmettä kunnioittaen, modernisoimalla typografiaa sekä värimaailmaa. Sisällöllisesti verkkopalvelu suunniteltiin visuaalisemmaksi, videoiden, 360-panoraamojen ja valokuvien voimalla.

Ostajan oppaan suunnittelu

Suunnittelimme Crosslamille ostajan oppaan, jos­ta löytyy hyö­dyl­lis­tä tie­toa Cross­lam CLT:n käyt­tä­mi­ses­sä ra­ken­ta­mi­ses­sa ja ra­ken­nusp­ro­jek­tin ku­lus­ta.

WordPress-kehitys ja optimointi

Teknologisena alustana toimii WordPress, johon kehitimme asiakkaalle täysin kustomoidun toteutuksen. Teknologian suunnittelussa kiinnitettiin erityistä huomioita hakukonelöydettävyyteen, latausnopeuteen sekä palvelun skaalautuvuuteen tulevaisuuden tarpeisiin.

SUORITUSKYKY
100 / 100

OPTIMOINTI
98 / 100

Data: Google PageSpeed Insights. Device: Desktop. Time: 12/2022.

Datapohjaista kehitystyötä ja markkinointia

Crosslamin verkkopalvelu julkaistiin marraskuussa 2022. Kehitämme sivustoa käyttäjädatan pohjalta sisällöllisesti, toiminnallisesti sekä digimarkkinoinnin saralla – edelleen paremmin palvelevaksi kokonaisuudeksi.

CROSSLAM & KROW

Brändin kehitys

Konseptisuunnittelu

Käyttöliittymäsuunnittelu

Visuaalinen suunnittelu

Tekninen toteutus (WordPress)

Sisältötyöt

Hakukoneoptimointi

Analytiikka ja kehitys

Mainonta ja markkinointi

KROW WORK

Voimmeko olla avuksi?

Mika Puurula, henkilökuva

Mika Puurula

CEO, Suunnittelija


Lasse Haukka, henkilökuva

Lasse Haukka

Kehittäjä


Hannu Heikkinen

Suunnittelija

Krow Digital, Ketunpolku 1B (Tieto 2), 87100 Kajaani    Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.